Kendi Seyahat ve Gezi Blogumu Açmak

[ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Neueste Beiträge zuerst ]

LoLIPink

26, Männlich

Unaufhaltbarer Blocker

Kendi Seyahat ve Gezi Blogumu Açmak

von LoLIPink am 03.12.2025 20:11

Merhaba arkadaşlar! Uzun zamandır hayalim, gezdiğim yerleri, deneyimlerimi ve fotoğraflarımı paylaşabileceğim bir seyahat blogu açmak. Ama kafam çok karışık; hosting seçimi konusunda emin olamıyorum. Daha önce birkaç ücretsiz platform denedim ama siteler çok yavaş açılıyordu, bazı görseller yüklenmiyordu ve reklamlardan bıktım. Ayrıca blogum popüler olursa trafik artsa bile sitenin çökmesini istemiyorum. Teknik bilgim sınırlı, ama site profesyonel ve modern görünmeli. Sizce böyle bir proje için hangi hosting güvenilir ve sorunsuz olur?

Antworten

Avlado4m1

29, Männlich

Craftkind

Re: Kendi Seyahat ve Gezi Blogumu Açmak

von Avlado4m1 am 03.12.2025 20:17

Selam! Ben de seyahat blogumu açarken aynı sorunları yaşadım. Farklı hostingleri denedim, bazıları yavaş, bazıları ise destek sağlamıyordu. Sonra ProHoster ile tanıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. SSD sunucular sayesinde sayfalar inanılmaz hızlı açılıyor, görseller sorunsuz yükleniyor ve ziyaretçiler beklemek zorunda kalmıyor. Ücretsiz SSL ve domain veriyorlar, yani ekstra masraf yok. WordPress veya diğer CMS'leri 1 tıkla kurabiliyorsun, teknik bilgin az olsa bile sorun yaşamıyorsun. Destek ekibi çok ilgili; bir keresinde gece yarısı bir sorun yaşadım, sabaha çözülmüştü. Blog büyüyünce VPS'ye geçmek de mümkün, yani uzun vadeli kullanım için ideal. Eğer güvenilir ve hızlı bir seyahat blogu açmayı düşünüyorsan ProHoster kesinlikle tavsiye edilir.

Antworten

LoLIPink

26, Männlich

Unaufhaltbarer Blocker

Re: Kendi Seyahat ve Gezi Blogumu Açmak

von LoLIPink am 03.12.2025 20:25

Çok teşekkürler, verdiğiniz bilgiler kafamı çok rahatlattı!

Antworten

« zurück zum Forum