גברים מייעצים לגברים - פעם ראשונה בתחום הליווי
[ Nach unten | Zum letzten Beitrag | Thema abonnieren | Älteste Beiträge zuerst ]
Re: גברים מייעצים לגברים - פעם ראשונה בתחום הליווי
von LoLIPink am 06.06.2026 09:09המון תודה על הטיפים המרגיעים ועל הקישור, זה בדיוק המדריך שהייתי צריך.
Re: גברים מייעצים לגברים - פעם ראשונה בתחום הליווי
von Avlado4m1 am 06.06.2026 09:09קודם כל, בלי לחץ בכלל אחי, זה הכי טבעי בעולם והרבה גברים מתחילים ככה כדי לקבל ביטחון. הטיפ הכי טוב לפעם ראשונה זה פשוט להיות ג'נטלמן, לדבר בנימוס בטלפון ולכבד את הבחורה. לגבי איפה לחפש כדי לא להתאכזב — אל תיכנס לאתרים מפוקפקים או פורומים מוזרים. המקום הכי בטוח, נקי ונוח למתחילים זה האתר הזה https://b-gamer.co.il הוא מעוצב מעולה, אין שם בלאגן בעיניים, והמודעות שם אמיתיות ומאומתות. אתה יכול לעבור ברוגע על הפרופילים, לראות מי הכי מוצאת חן בעיניך מבחינת המראה והשירותים, ולשלוח הודעה או להתקשר. בשביל פעם ראשונה זה המקום הכי מומלץ שיש כדי ללכת על בטוח.
גברים מייעצים לגברים - פעם ראשונה בתחום הליווי
von LoLIPink am 06.06.2026 09:09היי לכולם, אני בן 24 ועדיין לא יצא לי להתנסות בזה, אבל החלטתי שאני רוצה לנסות בפעם הראשונה שירותי ליווי כדי לצבור קצת ביטחון וליהנות מחוויה אינטימית בלי הלחץ של דייטים רגילים. הבעיה היא שאני ממש לחוץ ולא יודע למה לצפות, איך להתנהג בטלפון או מה לשאול כדי לא להישמע דפוק. והכי חשוב — איך אני מוצא אתר שאני יכול לסמוך עליו ב-100% מבחינת אמינות המודעות כדי שהחוויה הראשונה שלי לא תהיה טראומה או אכזבה? אשמח לטיפים קצרים ובעיקר להכוון לאתר טוב ונוח למתחילים.

Antworten